Advertise with Http://rene-memory-list.blogspot.com

24 April 2011

Foltene Restructuring Shampoo Giveaway! (Happy Easter)

Remember my blog post on Foltene Hair Products?
Click here

I have been using it regularly.
In fact, I've finished the first batch of shampoo and conditioner!
I love how it cleanse, refresh and gentle to my scalp.

Anyway, since today is a happy day! and also an Easter day!
I am going to share a good news to you all!

Foltene will sponsor one full-retail-sized restructuring shampoo
(worth S$38)
to one of my lovely readers! =D

What you need to do will be to;

1. FOLLOW my blog (kindly let me know your follower name)
2. LIKE Foltene facebook (kindly let me know your FB name)
3. SHARE this sentence on facebook
"Foltene Restructuring Shampoo worth S$38.00 for FREE.
visit http://rene-memory-list.blogspot.com"

4. LEAVE your Name, Email on the comment section of this blog post!

To increase your chance:
5.You can choose to answer this question
"How much is Foltene Hair Revitalizing Conditioner cost?"

Eg:
Followed (Rene) + Liked & Shared (FB:Irene Octoviani Tan)
Name: Irene Tan
Email: rainz_33@msn.com
Answer : $ 0.00

The contest is open internationally.
You can repeat step 3 & 4 everyday meaning?
You can share (as many times as you want on fb everyday)
But, you can only post one comment/day on my blog.
Result will be announced on 12 May! (After my exam =))

46 comments :

  1. Followed (pika) + Liked & Shared (FB:Vica Andriani)
    Name: Vica Andriani
    Email: pika.pikh@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  2. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  3. Followed (susanti) & Liked & Shared (FB:susantifransisco)

    Name: susanti
    Email: susanti_fransisco@yahoo.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  4. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Followed (koh) + Liked & Shared (FB:koh zhenzhen)
    Name: koh zhen zhen
    Email: koh_zhenzhen@u\yahoo.com.sg
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  7. Followed (pika) + Liked & Shared (FB:Vica Andriani)
    Name: Vica Andriani
    Email: pika.pikh@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  8. Followed + Liked & Shared (FB:Xin Mei)
    Name: Meixin
    Email: xinsing87@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  9. Discover great updates recommended and reviewed by the community from tech related to lifestyle and traveling at Kendra Bing. You'll be amazed to uncover news and articles which you otherwise wouldn't have.

    Also, grab the opportunity to promote your blog postings at http://kendrabing.com for FREE while being discovered by whole lot of other like-minded people. On top of that, any of your interesting posting will stay longer on the frontpage thus achieving better audience-exposure in the long run.

    Kendra Bing is the perfect portal for the right source and inspiration for your next blog posting with its massive influx of the freshest and juiciest writing materials.

    JOIN today! It's FREE, quick and easy. Most of all, sharing at Kendra Bing is sexier.

    ReplyDelete
  10. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  11. Followed (coldkohmew) + Liked & Shared (FB:Koh Jun Jie Jason)
    Name: Koh Jun Jie Jason
    Email: coldkohmew@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  12. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  13. nice blog... visited here with a smile, take care always... feel free to visits me back at http://www.lonelyreload.blogspot.com (A Growing Teenager Diary)... thanks ~~~

    ReplyDelete
  14. Followed (pika) + Liked & Shared (FB:Vica Andriani)
    Name: Vica Andriani
    Email: pika.pikh@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  15. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  16. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  17. Followed (pika) + Liked & Shared (FB:Vica Andriani)
    Name: Vica Andriani
    Email: pika.pikh@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  18. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  19. Followed (pika) + Liked & Shared (FB:Vica Andriani)
    Name: Vica Andriani
    Email: pika.pikh@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  20. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  21. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  22. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  23. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  24. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  25. Followed Liked and Shared
    Fb: Sarah
    Name: Sarah Lee
    Email: Miss_Sarah_Lee@ymail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  26. Followed (pika) + Liked & Shared (FB:Vica Andriani)
    Name: Vica Andriani
    Email: pika.pikh@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  27. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  28. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  29. Followed (pika) + Liked & Shared (FB:Vica Andriani)
    Name: Vica Andriani
    Email: pika.pikh@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  30. Followed (pika) + Liked & Shared (FB:Vica Andriani)
    Name: Vica Andriani
    Email: pika.pikh@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  31. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  32. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  33. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  34. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  35. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  36. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  37. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  38. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  39. Followed (pika) + Liked & Shared (FB:Vica Andriani)
    Name: Vica Andriani
    Email: pika.pikh@hotmail.com
    Answer : $ 58.00

    ReplyDelete
  40. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  41. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  42. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  43. followed (ladyck)+ liked & shared (FB: Cindy Kho)

    name: cindy
    email: kho.cindy@gmail.com
    answer: S$58

    ReplyDelete
  44. Followed (Chng Adeline) & Liked & Shared (FB:Chng Adeline)

    Name: Adeline
    Email: chng.adeline@gmail.com
    Answer: $58

    ReplyDelete
  45. is yesterday the last day? :) good luck to all participants <3

    ReplyDelete
  46. I've posted up a blog post on 12 May however, due to blogger error, the post gone missing. Anyway, the winner is Chng Adeline. Foltene personnel has got her detail and will send her the prize soon. Thank you so much for participating girls!

    ReplyDelete

Thanks for your lovely comment!

Love,
ReneOct